aug. 29

Dreptate pentru Alina!

Tags:
Dreptate pentru Alina!

La data de 6 august 2023, la Mangalia, Alina-Elena Ciobanu cădea victimă propriei sale prietene și colege Loredana-Ionela Atănăsoaie. O amiciție din copilărie s-a transformat într-un coșmar. Angoasa, invidia, neputința, frustrarea, au fost terenul pe care s-a dezvoltat un conflict capital. O înjunghiere cu precizie chirurgicală completată de un comportament sadic greu de  descris și greu de anticipat au curmat toate visele și toate speranțele unei tinere. Ferocitatea cu care a fost săvârșită fapta de omor a indus în conștiința publică un puternic sentiment de oroare, sentiment care nu va putea fi uitat prea curând.

Circumstanțele în care a fost ucisă Alina sunt încă neelucidate. Adevărul este departe de a fi stabilit însă din declarațiile date de Loredana în fața autorităților judiciare rezultă existența unui complex de infracțiuni. Cu siguranță, cercetările în curs de desfășurare precum și reconstituirea faptelor vor arăta dacă Loredana trebuie să răspundă și pentru alte fapte de natură infracțională.

Din acest motiv familia Alinei a depus astăzi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța un denunț împotriva Loredanei pentru săvârșirea infracțiunilor de operațiuni de retragere numerar fără consimțământul titularului (art. 250 Cod penal), acces ilegal la un sistem informatic (art. 360 Cod penal), fals informatic (art. 325 Cod penal), furt calificat (art. 229 Cod penal) și profanare de cadavre (art. 383 Cod penal).

Tot ceea ce avem de făcut acum este să analizăm cu atenție probele administrate în dosarul penal constituit pentru uciderea Alinei și să încercăm să facem dreptate Alinei prin stabilirea integrală a adevărului.

 1. Dragomir Faniela 2 dec. 2023 | reply

  Pușcărie pe viață ptr că a omorât-o cu un sadism fara margini merita pușcărie și chinuita cum a chinuit-o pe Alina.

 2. Ursachi Bianca Andreea 7 sept. 2023 | reply

  Pușcărie cel puțin 40 de ani

 3. Iasmina Ionescu 1 sept. 2023 | reply

  Pușcărie pe viață fără a fi vizitată.

 4. Dumbrava Maria 29 aug. 2023 | reply

  Merită pedeapsa după merit,prea cu sadism a lucrat la un suflet nevinovat. O pedeapsă după merit ar trebui 30 ani fără drept de vizite.

 5. Andra 29 aug. 2023 | reply

  Pușcărie pe viata merita

 6. Cristin 29 aug. 2023 | reply

  Nu merita sa mai iasa din puscarie !!!

 7. Pușcărie pe viață pentru criminală! 😠😠

 8. Ionut 29 aug. 2023 | reply

  Pușcariu pe vită

 9. Andrei Chiriac 29 aug. 2023 | reply

  Închisoare pe viața ,fără nici o seansa de a scăpa vreodata

 10. Lazar Mihaela Carmen 29 aug. 2023 | reply

  Puscarie pe viata merita criminala

 11. Andreea Deea 29 aug. 2023 | reply

  Ar trebui pușcărie pe viața . Dreptate pentru Alina !!!!!!!!!!

 12. Elena Monica Enache 29 aug. 2023 | reply

  Puscarie pe vuata pt criminala😡😡😡

 13. Alice Anacuta 29 aug. 2023 | reply

  Normal al trebui ca Loredana sa faca inchisoare pe viata,viata pentru viata!
  E criminala! E un pericol public! Ea daca va scapa din inchisoare o sa mai faca si alte crime sau ilegalitati pentru ca asa e ea ca om!

Adăugați un comentariu

reset all fields