Shortcodes: Widgets

Testimonials slideshow

Am lucrat cu dl. avocat Răican Florin, am cunoscut un om și am câștigat un prieten. Recomand cu căldură pentru probleme de drept civil, mai cu seamă probleme de familie, pentru soluțiile originale, pentru pasiune și perseverență.
TEODOR RADULESCU, PROFESOR SCOALA POPULARA DE ARTE CONSTANTA

Romania este o tara excelenta pentru afaceri daca reusesti sa intelegi cultura locala si legile. Am primit cea mai buna consultanta legala de la av. Florin Raican iar acum afecerile mele se sprijina pe un fundament legal extrem de solid.
ARIF AKSOY, PROPRIETAR FIRMA TRANSPORT ROMANIA – TURCIA

Pentru protectia drepturilor si a intereselor ce rezulta din contracte sportive precum si pentru protejarea dreptului la imagine si la viata privata, recomand serviciile dlui. av. Florin Răican
ALIBEC DENIS, FOTBALIST STEAUA BUCURESTI

Am apelat la serviciile juridice ale avocatului Răican Florin și nu am regretat. Am fost impresionat în mod plăcut de pasiunea domniei sale pentru studiul dreptului și de bogata cultură juridică de care dispune.
BEAZIT ALI, CONF. UNIV. DR. ING. ACADEMIA NAVALĂ „MIRCEA CEL BĂTRÂN”

Pentru probleme de natură financiar-bancară rezultate din interpretarea și aplicarea contractelor de credit, inclusiv pentru clauze abuzive, recomand fără ezitare colaborarea cu dl. avocat Răican Florin.
CRISTINA IONELA, DIRECTOR ALPHA BANK CONSTANTAFlickr photostream

Recent / Most Commented Widget

Recent Posts

Popular Posts

Other Shortcodes

Search widget: